Northug vil bli kleskonge

Satser på eksklusive treningsklær.

KLESKOLLEKSJON: Petter Northug skal starte sin egen kleskolleksjon. Allerede i desember i fjor ble selskapet PN Active Wear opprettet.Foto: Tormod Brenna / Dagbladet
KLESKOLLEKSJON: Petter Northug skal starte sin egen kleskolleksjon. Allerede i desember i fjor ble selskapet PN Active Wear opprettet.Foto: Tormod Brenna / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Petter Northug følger i fotsporene til andre norske idrettshelter som Bjørn Dæhlie, Vegard Ulvang, Lasse Kjus og Kari Traa når langrennsesset nå skal satse på sin egen kolleksjon av eksklusivt treningstøy, skriver Finansavisen.

- Vi ønsker å lage et produkt for eliten, og det sier seg selv at det ikke er et produkt for alle, og det ligger vel i kortene at prisen blir høy, sier eiendomsinvestor Halgrim Thon til Finansavisen.

Thon er styreleder og aksjonær i aksjeselskapet PN Active Wear, som ble opprettet allerede i desember i fjor. Nå håper de å ha de første produktene på markedet allerede til vinteren, men det blir å starte i det små og med begrenset tilgjengelighet. Styrelederen er foreløpig tilbakeholden med detaljene utover at det dreier seg om treningstøy som passer til langrenn og andre utholdenhetsidretter.

Northug kommer ikke til å være direkte involvert i driften av selskapet, men har vetorett på produkter som skal bære navnet hans, skriver avisa.

- Han kommer med sine meninger, men Petters hovedoppgave er å fortsette med den jobben han gjør, sier Thon, som sitter i styret blant annet sammen med Northugs far John og Odd Bjørn Hjelmeset.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer