Northug vil ha Dyrhaug med på laget

Har gitt Niklas et konkret tilbud.

ØNSKET AV PETTER: Niklas Dyrhaug er Northugs førstevalg som treningskamerat før den kommende sesongen.
Foto: Lise Åserud / Scanpix
ØNSKET AV PETTER: Niklas Dyrhaug er Northugs førstevalg som treningskamerat før den kommende sesongen. Foto: Lise Åserud / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Petter Northug kommer til å få et tilbud om å være med på langrennslandslaget igjen kommende sesong. Det tilbudet kommer skikongen til å avslå, samtidig som han nå avslører overfor Adresseavisa at han prøver å få med seg landslagets Niklas Dyrhaug med på sin egen, private satsing.

- Niklas er på førsteplass på lista over de løperne jeg ønsker å ha med meg, det er det ingen tvil om. Vi bor svært nære herandre, og jeg håper at vi kan trene godt sammen, sier Northug til Adresseavisa etter at Dyrhaug knuste ham i helgens Flyktningerenn.

Inneværende sesong ble en gedigen nedtur for Dyrhaug. 17. plassen fra Tour de Ski ble sesongens beste individuelle internasjonale plassering, og dermed kan ikke Dyrhaug føle seg sikker på at han får fortsette på det norske landslaget neste sesong.

Likevel tror Northug at Dyrhaug ikke kommer til å være arbeidsledig om landslagsplassen glipper. Ifølge Petter står privatlagene i kø for å tilby Dyrhaug en plass på laget neste sesong.

Overfor Adresseavisa bekrefter Northug at han også har gitt Dyrhaug et konkret tilbud om å være med ham neste sesong.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer