- INGEN KOMMENTAR: Petter Northug ville bare snakke om Mosvik kommunes festkveld da journalistene samlet seg rundt bordet der han satt sammen med Odd-Bjørn Hjelmeset og lillebror Tomas Northug. Foto: Ned Alley
- INGEN KOMMENTAR: Petter Northug ville bare snakke om Mosvik kommunes festkveld da journalistene samlet seg rundt bordet der han satt sammen med Odd-Bjørn Hjelmeset og lillebror Tomas Northug. Foto: Ned AlleyVis mer

Northug vil ikke kommentere refsen

- Snakker bare om det som skjer i kveld, sa Petter da han ble feiret av hjemkommunen.

||| MOSVIK (Dagbladet): Mosvik kommune inviterte i kveld til hederskveld for bygdas store sønn Petter Northug jr. i Mosvik Idrettshall.

— Ingen kommentar. Jeg snakker bare om det som skjer her i kveld, sa Petter Northug til Dagbladet da vi ba om hans versjon av det som skjedde på landslagssamlingen tidligere denne uka.

Foran en forsamling på 30, hvorav 24 løpere og seks trenere, ble Norhug irettesatt av Åge Skinstad for å ha prioritert å spille fotballkamp i Mosvik i stedet for å møte på samling.

Det etter at han hadde meldt forfall på grunn av feber og tett hals.

— Dette er en enkeltsak. Internt var vi ferdig med den på onsdag. Grunnen til at jeg nå må snakke om dette i media, er at noen har lekket fra møtet vårt, sier sportssjef Åge Skinstad til Dagbladet.

Skinstad representerte skiforbundet i Mosvik i kveld.