NY UTTALELSE: Administrerende direktør Svein Fanebust (t.h.) i Coop Norge sier Petter Northug kommer til å komme med en ny uttalelse i løpet av det neste døgnet. Foto: Ned Alley / NTB Scanpix
NY UTTALELSE: Administrerende direktør Svein Fanebust (t.h.) i Coop Norge sier Petter Northug kommer til å komme med en ny uttalelse i løpet av det neste døgnet. Foto: Ned Alley / NTB ScanpixVis mer

Northug vil komme med ny redegjørelse i løpet av neste døgn

Ifølge Coop-sjefen.

Petter Northugs hovedsponsor Coop har ikke bestemt seg for hva slags konsekvenser skistjernens promillekjøring får, men sier Northug vil uttale seg i løpet av det nærmeste døgnet.

Det melder Stavanger Aftenblad.

- Petter vil i løpet av de nærmeste 24 timene komme ut med en redegjørelse, og jeg regner med at han vil supplere det han har gått ut med tidligere, sier Svein Fanebust til avisen.

Fanebust er administrerende direktør i Coop Norge.

Han sier konsernet vil bruke de neste seks til åtte dagene på å bestemme seg for hva de vil gjøre etter at Northug søndag kveld innrømmet å ha krasjet bilen sin i alkoholpåvirket tilstand.

Coop har bekreftet at de har en klausul i kontrakten som gir dem mulighet til å trekke seg fra samarbeidet etter hendelsen.

Northug sendte ut en pressemelding søndag kveld der han beklaget det som hadde skjedd.

- Jeg er svært ulykkelig nå, og veldig skuffet over det jeg har gjort, sa han i pressemeldingen.

(NTB)