HOVEDSPONSOR: Petter Northugs hovedsponsor Coop, holder nå på å kartlegge hendelsen, der bilen til Northug var involvert. Foto: Pressefoto/Coop Norge
HOVEDSPONSOR: Petter Northugs hovedsponsor Coop, holder nå på å kartlegge hendelsen, der bilen til Northug var involvert. Foto: Pressefoto/Coop Norge Vis mer

Northugs hovedsponsor kartlegger situasjonen

Samler inn informasjon om bilulykka.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Petter Northugs hovedsponsor Coop opplyser til Dagbladet at de har fått med seg at bilen hans har vært involvert i en ulykke. De driver nå innsamling av informasjon om hendelsen.

- Vi har fått med oss at bilen til Northug har vært involvert i en ulykke. Mer enn det vet vi ikke, sier konstituert informasjonsdirektør i Coop, Kristin Paus til Dagbladet.

Hun bekrefter at hun har vært i kontakt med Northugs manager Are Langås, men har ingen kommentar til hendelsen på nåværende tidspunkt.

- Det er for tidlig å kommentere saken ytterligere. Vi holder på å kartlegge hendelsen og samle inn informasjon, og kommer til å bruke den tida det trenger, sier Paus.

Ingen kommentar Kommunikasjonssjef i Skiforbundet, Espen Graff, sier til Dagbladet at de lest om saken i media, men vil heller ikke kommentere hendelsen.  

- Skiforbundet har foreløpig ingen kommentar til hendelsen, sier Graff.

KARTLEGGER: Kristin Paus i Coop Norge opplyser til Dagbladet at de holder på å kartlegge hendelsen. Foto: Pressefoto/Coop Norge
KARTLEGGER: Kristin Paus i Coop Norge opplyser til Dagbladet at de holder på å kartlegge hendelsen. Foto: Pressefoto/Coop Norge Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer