Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Northugs manager slutter etter ni måneder

Terje Hallan tok over som Petter Northugs manager i februar. Nå gir han seg.

VIL STYRE SELV: Petter Northug i mål etter et rulleskiløp på Hitra i august. Nå skal den tidligere langrennsstjerna ta en mer helhetsrolle rundt seg selv, opplyser pappa John Northug. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
VIL STYRE SELV: Petter Northug i mål etter et rulleskiløp på Hitra i august. Nå skal den tidligere langrennsstjerna ta en mer helhetsrolle rundt seg selv, opplyser pappa John Northug. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Vis mer

Hallan bekrefter overfor Adresseavisen at han ikke lenger er Northugs manager, men vil ikke kommentere noe utover det.

Terje Hallan tok over managerrollen da Are Sørum Langås ga seg i februar i år. Langås kom inn som manager i 2013, men da Northug bestemte seg for å legge skiene på hylla, kom Hallan inn og tok over ansvaret.

Pappa John Northug opplyser til avisen at det var et ønske fra sønnen om å ta mer ansvar. Han sier endringen har skjedd gradvis den siste måneden.

– Petter tar en mer helhetsrolle rundt seg selv. Det er veldig greit at han har en oversikt over hva som skjer og rører seg, og det synes jeg er en naturlig utvikling. Det fungerer bra, sier John Northug.

Petter Northug jobber i dag med sin egen merkevare og bidrar på langrennssendingene til TV 2.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media