Northugs pokertur med Legkov avlyst

Men Vi Menn fortsetter som sponsor.

FORTSATT SPONSOR: Petter Northug reiser ikke på pokertur til Las Vegas i juni, men får fortsatt Vi Menn som sponsor.
Foto: Tore Meek / Scanpix
FORTSATT SPONSOR: Petter Northug reiser ikke på pokertur til Las Vegas i juni, men får fortsatt Vi Menn som sponsor. Foto: Tore Meek / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Herremagasinet Vi Menn bekrefter at de fortsetter som Petter Northugs private sponsor, dette til tross for at langrennsstjernen innrømmer fyllekjøring.

- Dette handler om verdier. Vi Menn er en maskulin arena og vi vil ta vare på en venn som ligger nede, sier redaktør i Vi Menn og assisterende direktør i Egmont, Alexander Øystå til Dagbladet.

- Derfor støtter vi Petter i en vanskelig periode, men jeg vil understreke at vi tar sterk avstand fra fyllekjøring, sier Øystå.

Ikke til Vegas Vi Menn har arrangert en årlig pokertur til Las Vegas. Årets arrangement blir derimot uten Northug, som har vært med på tre av pokerturene.

- Det stemmer at Petter Northug ikke blir med til Las Vegas. Vi arrangerer tur til Las Vegas i juni, men i år blir det med lesere og ikke langrennsløpere. Sammen med Petter er vi blitt enige om at han blir hjemme, sier Øystå.

Redaktøren bekrefter at heller ikke Alexander Legkov blir med på USA-turen. Begge langrennsløperne var i utgangspunktet hentet inn som store navn som skulle duellere ved pokerbordet.

Audi venter I mars uttalte Northug at han gledet seg til å spille poker med langrennsrivalen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer