Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norway Cup kan bli flyttet fra Oslo

Norway Cup i fotball kan bli flyttet ut av Oslo. Årsaken er at kommunen ikke har lovet økonomisk støtte til arrangementet, og at det kan bli slutt på gratis trikk- og togbiletter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arrangørene vil søke kommunen om økonomisk støtte, og mye tyder på at kommunens behandling av søknaden kan få konsekvenser for hvor fotballturneringen skal avholdes, skriver Aftenposten.

- Å flytte turneringen fra Oslo er en mulighet som er nevnt, bekrefter Atle Sundelin, formann i styret for Norway Cup.

Han forteller at det nye Byrådet ikke har funnet å kunne gi av potten på 1,8 millioner kroner som Rune Gerhardsen lot idrettsarrangement med betydning for Oslo få hvert år i tre år.

- Uavhengig av dette søker Norway Cup om økonomisk støtte til denne fotballturneringen, men foreløpig har vi ikke hørt noe, sier Sundelin.

Saken er imidlertid den at mange av de store arrangørene i hovedstaden er svært bekymret, ikke bare på sine egne, men også på Norway Cups vegne og derfor nå har gått sammen for å sette et ekstra press på kommunen.

- Byen er i ferd med å legge forholdene så dårlig til rette for idretten at det er trist, mener Tom Fremstad i Bislett Alliansen.

(NTB)

<B>KAN BLI FLYTTET: Alle jenter og gutters fotballfest har alltid vært i Oslo. Men nå kan arangementet bli lagt til et annet sted.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!