Norwich forlenget med Alexander Tettey

- Glad Norwich ville beholde meg.

2016: Norske Alexander Tettey har fått forlenget sin kontrakt i Championship-klubben Norwich. Foto: AFP PHOTO / BEN STANSALL / NTB Scanpix
2016: Norske Alexander Tettey har fått forlenget sin kontrakt i Championship-klubben Norwich. Foto: AFP PHOTO / BEN STANSALL / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Norske Alexander Tettey har fått forlenget sin kontrakt i Championship-klubben Norwich.

Kontrakten er forlenget med to år, fram til juni 2016, med mulighet for å forlenge kontrakten ytterligere ett år etter det.

28-åringen scoret i går kveld mot Brentford, og har én scoring fra før i sesongen mot Watford. Nordmannen har spilt alle sju kampene så langt i sesongen.

Tettey kom til Norwich i 2012, og har spilt 58 kamper, opplyser klubben på sine hjemmesider.

Norwich-manager Neil Adams understreker at 28-åringen er svært viktig for klubben.

- Jeg er henrykt over at Alex har forlenget med oss. Han har hatt en fantastisk start på sesongen, og har jobbet hardt på midtbanen med Bradley Johnson. Han er uten tvil en svært viktig spiller for oss, sier Adams til klubbens hjemmesider.

- Jeg er glad og fornøyd med at Norwich ønsker å beholde meg her, og at vi har kommet til enighet om en avtale. Norwich som by og en klubb passer meg veldig bra, sier Alexander Tettey ifølge klubbens hjemmesider.