STORE SJANSER: Luis Suarez skjøt to ganger i stolpen mot Norwich, men gikk målløs av banen. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES
STORE SJANSER: Luis Suarez skjøt to ganger i stolpen mot Norwich, men gikk målløs av banen. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATESVis mer

Norwich-keeper sto som en levende vegg mot Suarez

Liverpool klarte bare uavgjort.

• Liverpool - Norwich 1-1

(Dagbladet): Liverpool skapte mange sjanser da Norwich gjestet Anfield, men de røde klarte bare 1-1 mot det nyopprykkede laget.

Liverpool tok kommandoen fra start, men slet med effektiviteten.

- Vi fortjente å vinne, men brant for mange sjanser. En god målvakt ødelegger for oss, sier Liverpool-trener Kenny Dalglish i TV 2-intervju etter kampen.

Norwich-keeper John Ruddy hadde to kjemperedninger fra Luis Suarez og Andy Carroll på overtid, og reddet ett poeng for et hardkjempene bortelag.

- Dette er Premier League på sitt beste. To lag som vil vinne, og Norwich angriper selv om de spiller på bortebane, sier Claus Lundekvam i TV 2-studio.

- Liverpool burde avgjort dette, men en heroisk innsats av Norwich sikrer ett poeng. Ruddy spilte til nier på børsen, sier Lundekvam.

Både Luis Suarez, Dirk Kuit og Craig Bellamy var i startoppstillingene til vertene som skapte flere store sjanser de første 45 minuttene.

Men det tok over 45 minutter for Liverpool å finne veien til målet.

Craig Bellamy ble hentet til Liverpool i sommer - og det var spissen som skulle score 1-0 etter en fin prestasjon.

GOD: John Ruddy reddet ett poeng for Norwich. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK
GOD: John Ruddy reddet ett poeng for Norwich. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK Vis mer

Nesten ett minutt på overtid i 1. omgang dro spissen seg fint inn fra venstresiden, og ventet ut keeper John Ruddy. Keeperen var på ballen, men klarte ikke forhindre at ballen gikk i nettet.

Dermed gikk Liverpool med en fortjent 1-0-ledelse til pause - etter at Luis Suarez og hjemmelaget skapte flere store sjanser før hvilen.

Liverpool åpnet i samme stil etter pause - og Suarez hadde Liverpools tredje stolpetreff etter 52 minutter.

Åtte minutter senere skulle sjanseløseriet til hjemmelaget bli straffet.

Et innlegg ble slått av Anthony Pilkington mot en ensom Grant Holt i Liverpool-feltet. I duell med både keeper Jose Reina og Liverpool-forsvaret var Holt høyest og headet inn 1-1.

Liverpool presset på i kampens siste halvtime, men Suarez, Bellamy og Kuit klarte ikke å overliste Ruddy i Norwich-målet.

- Suarez kommer ikke til å sove godt i natt, sier Morten Langli i TV 2-studio.

Ifølge Opta hadde Suarez 11 skuddforsøk.

Kampen endte 1-1, og Norwich sikret seg et sterkt bortepoeng.