SLO TILBAKE: Steve Morison og Norwich ga ikke opp selv om de havnet under 1-3 hjemme mot Blackburn. Det betalte seg i form av ett poeng.Foto: SCANPIX/AP Photo/PA, Chris Radburn
SLO TILBAKE: Steve Morison og Norwich ga ikke opp selv om de havnet under 1-3 hjemme mot Blackburn. Det betalte seg i form av ett poeng.Foto: SCANPIX/AP Photo/PA, Chris RadburnVis mer

Norwich snøt Gamst og co. for to poeng på overtid

Blackburn hangler videre.

Det så lenge ut til at Blackburn skulle ta tre sårt tiltrengte poeng borte mot opprykkslaget Norwich lørdag. Ved godt over en times spilt ledet Morten Gamst Pedersens lag med to mål på Carrow Road. En sluttspurt fra vertene sørget for 3-3.

Blackburns David Hoilett scoret kampens første mål på overtid i første omgang, mens Steve Morison utlignet med en halvvolley ikke lenge etter pause. Så fikk gjestene noen magiske minutter med mål av Aiyegbeni Yakubu (62.) og Christopher Samba (64.). På sistnevnte vartet Pedersen opp med et målgivende frispark.

Norwich ga ikke opp og fikk uttelling for å holde trykke oppe. Ni minutter før slutt skjøt Bradley Johnson inn en redusering via en Blackburn-fot og i nettet. På overtid fikk hjemmelaget straffe for hands, og Grant Holt tok vare på muligheten

Poengtapet gjør at Blackburn fortsatt ligger under nedrykksstreken med seks poeng på ti kamper. Norwich kan derimot glede seg over å ligge på øvre halvdel.

Fulham-seier Brede Hangeland og John Arne Riise har ikke fått en god sesongstart i Fulham-trøya, men lørdag kunne den norske forsvarsduoen glede seg over 2-0-seier borte mot Wigan etter mål av Clint Dempsey (42.) og Moussa Dembélé (86.). Det er annen gang denne sesongen London-klubben tok en trepoenger.

For opprykkslaget Swansea er det tydelig at de trives best hjemme i Wales etter å ha slått Bolton 3-1. Waliserne har så langt bare klart å vinne på eget gress, men der har de vært stabile. Gjestene fra Bolton har en tung sesong med åtte tap på ti kamper.

Aston Villa så ut til å vinne da Richard Dunne i det 85. minutt ordnet 2-1 borte mot Sunderland. Men Stéphane Sessegnon ville det annerledes og reddet ett poeng for hjemmelaget da han stanget inn utligningen like før slutt.

(NTB)