Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norwich-spiller fyllekjørte i underbuksa

Trodde han måtte på trening.

(Dagbladet.no): Norwich-spiller Matty Pattison ble arrestert av politiet for promillekjøring søndag.

21-åringen skal ha bråvåknet søndag morgen - sikker på at han var for seint ute til trening, skriver Daily Mirror.

Nå hadde imidlertid Norwich treningsfri søndag, dagen etter 0-2-tapet mot Sheffield United i Championship. Men det husket altså ikke Pattison, som kastet seg i bilen - kun iført t-skjorte og underbukse og uten sko.

Norwich bekrefter

Halvveis til treningsfeltet la politiet seg på hjul etter ureglementert bilkjøring fra midtbanespilleren. Vel framme ved treningsanlegget til Norwich var han etter politiets oppfatning ustø både til beins og i muntlig engelsk. Dermed ble han arrestert.

- Vi har forstått at Matthew Pattison ble arrestert i morges og har blitt tiltalt for promillekjøring, bekreftet Norwich-direktør Neil Doncaster overfor Norfolk Eastern Daily Press søndag kveld.

Klubben lover å samarbeide med politiet og vil selv undersøke saken nærmere før de kommenterer den ytterligere.

Rehabilitering

TATT I UNDERBUKSA: Norwich-spiller Matty Pattison skal ha for treningsiveren: Søndag morgen kastet han seg i bilen i t-skjorte og underbukse, uten sko men med promille. Han hadde glemt at laget hadde treningsfri. Foto: Action Images/Scanpix
TATT I UNDERBUKSA: Norwich-spiller Matty Pattison skal ha for treningsiveren: Søndag morgen kastet han seg i bilen i t-skjorte og underbukse, uten sko men med promille. Han hadde glemt at laget hadde treningsfri. Foto: Action Images/Scanpix Vis mer

Spilleren blir ifølge engelske aviser nå sjekket inn på en Sporting Chance-klinikk for rehabilitering, og må møte for retten i Norwich 31. mars.

Pattison, som er født i Sør-Afrika og flyttet til England som 11-åring, er den eneste spilleren Norwich-manager Glenn Roeder har kjøpt siden han kom til klubben i oktober. Roeder leide først Pattison fra gamleklubben Newcastle før han kjøpte ham i januarvinduet.

Pattison spilte hele kampen for Norwich mot Sheffield United lørdag. Etter kampen skal han ha gått på nattklubb.

image: Norwich-spiller fyllekjørte i underbuksa
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media