Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nosa Igiebor nektet å starte for LSK

- Ja, jeg er bekymret, sier Henning Berg.

SKADET? Nosa Igiebor ønsket ikke å starte kampen mot Viking, og har vært sporadisk tilstede på trening.
Foto: Kyrre Lien / Scanpix
SKADET? Nosa Igiebor ønsket ikke å starte kampen mot Viking, og har vært sporadisk tilstede på trening. Foto: Kyrre Lien / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nosa Igiebor har droppet Lillestrøm-trening og nektet å starte i søndagens seriekamp mot Viking.

Nigerianeren møtte ikke på LSKs trening torsdag. På lørdagens trening forlot 20-åringen feltet etter oppvarmingen. Han forklarte da at han ikke ønsket å starte mot Viking.

- Det er ikke slik vi vil ha det i Lillestrøm. Og ja, jeg er bekymret. Han må i det minste si ifra at han ikke møter opp. Vi må ta en ordentlig prat, sier LSK-trener Henning Berg til VG Nett.

Han tror ikke startnekten har noe med salget av kameraten Anthony Ujah, som nylig gikk til tyske Mainz. Ifølge Lillestrøms spillerrådgiver Simon Mesfin har Igiebor trøblet med lyskestrekk. Likevel spilte han et kvarter som innbytter i 2-1-seieren mot Viking.

- Jeg har ikke inntrykk av at dette er dramatisk, sier spillerens agent Atta Aneke.

Igiebor er blant spillerne som blir fulgt av utenlandske klubber. Midtbanespilleren er blant eliteseriens fremste salgsobjekter denne sommeren.

(NTB)