Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nøstvold inn i VM-troppen

Thorir bekrefter.

TILBAKE: Tonje Nøstvold har vært ute av landslaget siden OL i London. Her i kamp mot Spania under OL-turneringen. I dag fikk hun beskjed om at hun er med i VM-troppen som åpner mesterskapet i Serbia mot Spania førstkommende lørdag. Foto: Bjørn Langsem
TILBAKE: Tonje Nøstvold har vært ute av landslaget siden OL i London. Her i kamp mot Spania under OL-turneringen. I dag fikk hun beskjed om at hun er med i VM-troppen som åpner mesterskapet i Serbia mot Spania førstkommende lørdag. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

(Dagbladet): Tonje Nøstvold blir den 16. spilleren i Norges tropp i VM i håndball for kvinner som starter i Serbia førstkommende fredag.

Det bekreftet landslagstrener Thorir Hergeirsson i et intervju med TV 2 like før avkast i kveldens kamp mot Sør-Korea i Drammenshallen.

I går spilte Nøstvold sin første landskamp siden OL-finalen i London, og scoret tre mål mot Russland.

I det opprinnelige uttaket ble det tatt ut 15 spillere, mens den 16. skulle tas ut seinest etter firenasjonersturneringen som avsluttes i kveld.

Nøstvold og Pernille Wibe har vært med i troppen i helga, og det har handlet mest om hvilken spillertype Norge trengte å komplettere troppen med.

Ettersom strekspillerne Isabel Blanco og Heidi Løke har holdt seg skadefrie, er det ikke bruk for Wibe som ekstra dekning i den posisjonen. Dermed fikk bakspiller Nøstvold i stedet VM-billett.

• Norge spiller sin første VM-kamp mot Spania lørdag 7. desember.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media