Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nøstvold mister Champions League-kvalik

- Det er dårlige nyheter.

SKULDERSKADE: Tonje Nøstvold får ikke spilt CL-kvalik for Byåsen til helga. Her i aksjon for Norge under OL i London. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN / NTB SCANPIX
SKULDERSKADE: Tonje Nøstvold får ikke spilt CL-kvalik for Byåsen til helga. Her i aksjon for Norge under OL i London. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN / NTB SCANPIX Vis mer

Tonje Nøstvold pådro seg en skulderskade i helgen og går glipp av Byåsens Champions League-kvalifisering kommende helg.

Ifølge fysisk trener i Byåsen, Gunnvor Halmøy, er landslagsspilleren ute i minst et par uker, skriver Adresseavisen. Nøstvold ble skadd i lørdagens seriekamp mot Levanger.

Byåsen møter makedonske Metalurg i Champions League-kvalifiseringen i Trondheim lørdag. Den kampen spiller ikke Nøstvold.

- Det er dårlige nyheter, men det er ikke noe å gjøre med det. Vi har en del alternativer på den plassen, men det er klart det vil merkes at Tonje ikke spiller. Vi mister en brikke i vårt system og en venstrehendt spiller. Det er synd, sier trener Valery Putans til Adresseavisen.

Nøstvold var med på det norske laget som tok OL-gull i London i sommer.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media