Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nottingham Forest-legenden fikk sparken

Manager Stuart Pearce.

SPARKET: Stuart Pearces retur til Nottingham Forest som manager ble kortlivet. Søndag fikk klubblegenden sparken etter en elendig periode. Foto: AFP PHOTO / JACK GUEZ
SPARKET: Stuart Pearces retur til Nottingham Forest som manager ble kortlivet. Søndag fikk klubblegenden sparken etter en elendig periode. Foto: AFP PHOTO / JACK GUEZ Vis mer

Stuart Pearces retur til Nottingham Forest som manager ble kortlivet. Søndag fikk klubblegenden sparken etter en elendig periode. Dougie Freedman er allerede klar som erstatter.

Det melder klubben på sitt nettsted.

Freedman forlot Bolton i oktober i fjor etter at klubben startet sesongen med seks strake uten seier. Han har tidligere vært manager i Crystal Palace.

Pearce har fått tilbud om en annen rolle i Forest, men det er fortsatt uklart om han sier ja takk til det.

Med Pearce tilbake i klubben han spilte for fra 1985 til 1997 skulle Forest kjempe om opprykk til Premier League, men slik gikk det ikke. Søndag fikk 52-åringen sparken, bare 214 dager etter at han startet jobben.

Etter 28 kamper i mesterskapsserien er Forest bare nummer 12. Laget har én seier de siste ti kampene, og har tapt fem av de seks siste.

Pearce var tidligere manager for Manchester City fra 2005 til 2007. Etter det har han ledet Englands U21-lag fra 2007 til 2013 og Storbritannias OL-lag i 2012.

(NTB)