Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Notts County og Chesterfield med nye cupbomber

Slo ut Southampton og West Ham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Kampreferater fra alle kveldens kamper på live.dagbladet.no.

(Dagbladet.no): Ligacup: Notts County - Southampton 2-0, Chesterfield - West Ham 2-1.

Høstens store cupsensasjon i England heter Notts County, og spiller i Divisjon 2.

De startet med å slå ut både Crystal Palace og Middlesbrough på bortebane, til tross for at de stilte reservepregede mannskap.

«Bonuskamp»

I dag startet Notts County-manager Steve Thompson bare med tre mann fra andrelaget. Kanskje lukter han mulighetene for noe stort, men han kalte bare kampen for en «bonuskamp» på forhånd, ifølge klubbens hjemmeside.

Det var bare spilt 13 minutter på Meadow Lane i kveld da Ian Ross krosset ballen til Junior Mendes på høyresida, som igjen la inn til forsvarer Mike Edwards som banket inn 1-0, skriver SportingLife.

Minutter før pause økte de ledelsen. Stephen Hunt - tidligere Southampton-spiller - spilte fram Andy Parkinson. Han tok seg inn i feltet og spilte til veteranspiss Jason Lee. 35-åringen prikket ballen inn i hjørnet.

Southampton klarte aldri å redusere ledelsen, og Notts Countys tredje cupskalp for sesongen er et faktum.

West Ham slått ut

West Ham gikk også på en smell i kveld. Premier League-laget tok en tidlig ledelse mot Divisjon 1-klubben Chesterfield. Marlon Harewood scoret sitt første mål for sesongen på en volley fra kanten av straffefeltet.

Men også Chesterfield hadde et par skalper i beltet før kveldens kamp. De har slått ut Wolverhampton og Manchester City, og lot seg ikke knekke av et tidlig mål mot.

Ni minutter inn i andre omgang fikk de belønning som fortjent.

Caleb Folan skjøt fra 16-meteren, og West Ham-keeper Robert Green klarte såvidt å slå ballen i stanga. Colin Larkin var imidlertid kjapt framme og banket returen i åpent mål.

Og tre minutter før slutt var Folan igjen frampå og banket inn 2-1 for Chesterfield etter kaos i feltet.

Det ser stygt ut for West Ham-manager Alan Pardew. Dersom finansmannen Kia Joorabchian lykkes i sitt oppkjøp av klubben, ryktes det at han vil hente Sven-Göran Eriksson til Øst-London.

Villa trengte ekstraomganger

Aston Villa tok ledelsen to ganger mot Leicester, men vertskapet på Walkers Stadium utliknet begge ganger.

Dermed måtte ekstraomganger til, men i 119. spilleminutt sørget Gabriel Agbonlahor for at Premier League-laget går videre.

Aston Villas naboer i Birmingham slo ut Premier League-laget Sheffield United på bortebane.

Port Vale slo Norwich 3-2 på straffespark etter at det sto 0-0 etter 120 minutter.

Wycombe og Doncaster spilte 1-1. Etter ekstraomgangene ble det 2-2, men hjemmelaget vant straffespark-konkurransen 3-2.

MER HODEBRY: West Ham-manager Alan Pardew droppet sine to nye argentinere fra troppen mot Chesterfield i kveld, uten at det hjalp. Divisjon 1-laget vant 2-1.