Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nr. 23 Beckham

I dag fikk David Beckham trøya - men ikke nummeret - han har lengtet etter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med opera på høytalerne ble David Beckham for første gang offentlig presentert for 500 journalister fra 25 land.

Som spiller 23 i Real Madrid.

- Jeg elsker selvsagt familien min, jeg har et vidunderlig liv. Men fotballen er alt for meg og det er en drøm som blir til virkelighet når jeg blir Real Madrid-spiller, sier Beckham.

England-kapteinen ville nok helst hatt nummer 7 på den hvite trøya, tallet han har spilt med både hos England og Manchester United. Mannen med frisparkene elsker nummeret så høyt at han til og med har tatovert det inn på armen.

Men i Real tilhører 7'ern Raul. Ferdig med det. Og Beckham stilte villig opp smilende til posering med 23-tallet på hans nye klubbdrakt i dag.

23 er kanskje ikke så ille for Becks, for NBA-legenden Michael Jordan har allerede gjort nummeret berømt i USA.

Spekulasjonene om Beckhams trøyetall har gått lenge, og spanske aviser rapporterer i dag at Beckham avslo tilbudet om å arve nummer 4 etter Fernando Hierro.

Beckham var ikke den eneste kjendisen i Real Madrids baskethall i formiddag. 60-tallslegenden Alfredo di Stefano stilte opp og overrakte engelskmannen den helhvite trøya.

- Å løpe ut på banen for Real Madrid, sammen med slike spillere og foran 90 000 fans kommer til å bli en fantastisk opplevelse, sier Beckham.

28-åringen blir bare én av mange stjerner i den spanske klubben framover. Real har de siste tre årene sikret seg både Ronaldo, Zinedine Zidane og Luis Figo.

- Beckham er her fordi vi tror på han som fotballspillere. David, velkommen til drømmeligaen, sa Real-president Florentino Perez da Beckham ble klappet fram.

Nå reiser Beckham med familie snart hjem til Storbritannia igjen. 287-millionersmannen har fått tre ukers ferie før han skal tilbake for opptrening før seriestarten i høst.

- Jeg vil si takk til alle som har ønsket meg velkommen. Gracias - halla Madrid! sa Beckham som bare gleder seg til å flytte til den spanske hovestaden.

- Jeg tror ikke det blir hardt å bli vant til flyttingen. Det er selvfølgelig spennende å bo i utlandet, sier Becks.

(Dagbladet.no)

HOLA:</B> David Beckham hilser på sine nye fans.
<B>NY LOOK:</B> Slik ser han ut i sine nye arbeidsklær.
NÆRGÅENDE FANS: Her stormer en Real-fan forbi gjerde mot Beckham. Fotballikonet ga ham en trøye.
PÅ VEI:</B> Her blir familien Beckham eskortert til pressevisning hos Real Madrid i dag.
NY HELT:</B> David Beckham fikk overrakt trøya av 50- og 60-tallshelten Alfredo di Stefano under Reals seremoni i dag.