NRK-Carina ble tvunget til å bytte favorittlag

Etter TV-innslag. Se ukas «Fotballfeber»!

(Dagbladet): I «Fotballfeber» tar vi opp helgas cupfinale, Roberto Mancinis bekymring for Mario Balotelli og en ganske våt fotballkamp.

NRKs Carina Olset og Lillestrøms Arild Sundgot er på plass i studio.

Olset leder NRKs cupfinalesendinger i helga. Damefinalen står mellom Stabæk og Røa og spilles på Åråsen lørdag, mens Hødd møter Tromsø på Ullevaal søndag.

Arild Sundgot startet sin karriere i Hødd og røper hvem han tror sitter igjen med NM-gull søndag kveld.

Selv har Sundgot nå valgt å legge opp etter to år med skader. 34-åringen kom til Lillestrøm i 1997 og har vært i klubben siden. I «Fotballfeber» forteller han om avskjeden og snakker om veien videre og hva han nå ønsker å bruke tida si på.

Mario Balotelli og Manchester City røyk ut av Champions League, etter at de spilte uavgjort mot Real Madrid denne uka. Balotelli var skadet og ikke med i troppen, men stjal likevel mye av oppmerksomheten før kampen. Trener Roberto Mancini fikk nemlig et spørsmål om italieneren og svarte ærlig at han var redd for at 22-åringens dårlige fokus skulle ødelegge for karrieren hans.

I «Fotballfeber» får du også se en fotballkamp verre enn «vannpolo-kampen» mellom Sandnes Ulf og Odd tidligere i høst. I tillegg får du møte to tilskuere som aller helst skulle vært på banen selv.