Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

NRK-Carinas invitasjon til klubbløs Riise

- Ja, det hadde vært noe.

FAN:  NRKs programleder Carina Olset vil ha John Arne Riise til Tromsø. Foto: NTB Scanpix
FAN: NRKs programleder Carina Olset vil ha John Arne Riise til Tromsø. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): I et blogginnlegg 4. februar avslørte John Arne Riise (35) at han vil spille fotball i Norge. Han antydet at han har tre til fem år igjen, og det mangler ikke på tilbud.

NRK-profilen Carina Olset - som er erklært Tromsø-supporter - henvender seg direkte til Riise på Twitter:

«Signe du for Tromsø går det meste i orden.»

Riise svarer:

«Ja, det hadde vært noe.»

Twitter-meldingen kommer samtidig som det er kjent at Morten Gamst Pedersen fortsetter karrieren i Tromsø. Hadde Riise gjort det samme, ville de utgjort en spennende duo på venstrekanten.

Supporter Olset ser i alle fall sitt snitt til å forsøke å påvirke Riise.

Den siste tida er mannen med 110 landskamper blitt koblet til en rekke klubber: Aalesund, Brann, Lillestrøm, Vålerenga, Sandefjord og Stabæk.

Men først må det komme en avklaring rundt rollen som ambassadør for det utenlandske spillselskap Betsson. Jobben kommer i direkte konflikt med at Norsk Tipping er samarbeidspartneren til Norges Fotballforbund (NFF).

- Kan NFF nekte meg å jobbe? Nekte meg å spille? Jeg leste at jeg kunne spille fra 3. divisjon og nedover. Det er godt for oss i Betsson at det er lov. Men det sier seg selv at jeg ikke gjør det, skriver Riise på bloggen.

- Må si opp Overfor Budstikka bekrefter Stabæks sportslige leder, Inge André Olsen, at klubben har snakket med Riise. Men styremedlem Ingebrigt Steen Jensen er krystallklar:

- Skal han spille for Stabæk, eller noen norske toppklubber, er det én klar forutsetning: Han må si opp avtalen med spillselskapet Betsson.

På bloggen skriver Riise:

- Jeg kommer ikke til å slutte hos Betsson.

- Bra sagt Olsets invitt kan derfor vise seg å være forgjeves.

«Åpenbart større aksept i Norge for å være sponset av hårprodukter (Renati) enn bettingselskaper», skriver en Twitter-bruker til Riise. Og sikter til Gamst Pedersen.

- Veldig bra sagt, skriver den tidligere Liverpool-spilleren.