NRK-ekspert: - Hun har imponert mest

Spår tøff Spania-test.

STORSPILL: Silje Solberg har storspilt i det norske målet i håndball-EM. NRK-kommentator Øystein Havang er imponert.   Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
STORSPILL: Silje Solberg har storspilt i det norske målet i håndball-EM. NRK-kommentator Øystein Havang er imponert. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg Norge - Spania fra kl. 18.15

(Dagbladet): Norge møter Spania i hovedrundens første kamp i håndball-EM klokka 18.15. Spanjolene blir trolig Norges tøffeste motstander så langt i mesterskapet og begge lagene står med fire poeng, øverst i gruppa.

- Spania er et vrient lag å møte. De har gode enkeltspillere og er et godt lag. Jeg tror det handler mye om å være mentalt forberedt til oppgaven som venter, sier NRKs ekspertkommentator Øystein Havang til Dagbladet.

Norge gikk videre fra de innledende kampene med tre strake seire: Mot Romania, Ukraina og Danmark. Nå seiler de norske jentene opp som storfavoritt til å ta EM-gullet.

- Duellstyrke Havang kommenterer kampene for NRK radio og er overrasket.

- Ja, jeg er positivt overrasket over det Norge har vist. Hele laget har tatt et stort steg i riktig retning. Spillerne viser duellstyrke og er mye bedre enn for eksempel i VM i fjor. Det er ingen tvil om at de har truffet med formen, sier Havang.

- Hvilken spiller har imponert deg mest?

- Silje Solberg har virkelig vist seg fram. Hun har imponert mest og løftet seg såpass etter en litt tøff start på mesterskapet. Nå, sist mot Danmark, var hun meget god. Hun viser tilstedeværelse og mister ikke troen selv om det butter litt imot, sier Havang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer