NRK-ekspert på benken under cupbragd

Carl-Erik Torp måtte steppe inn når hovedtrener Jørgen Isnes var på trenerkurs i Italia. Resultatet var et historisk avansement til fjerde runde i cupen.

FLERE JOBBER: I tillegg til rollen som utviklingssjef i KFUM er også Carl-Erik Torp tilknyttet NRK som deres fotballekspert. Foto: Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
FLERE JOBBER: I tillegg til rollen som utviklingssjef i KFUM er også Carl-Erik Torp tilknyttet NRK som deres fotballekspert. Foto: Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

KFUM er en av de store overraskelsene i norsk fotball denne sesongen. Klubben på Ekebergsletta over Oslo har overbevist i serien, og i cupen ble det avansement til fjerde runde i går, etter en knusende 4-0-seier borte mot Nest-Sotra.

Det gjorde de uten hovedtrener Jørgen Isnes som var på prolisens-trenerkurs i Italia og ikke hadde fått fri til å ledet laget sitt i cupoppgjøret.

I trenerens fravær, og med assistenttrener Daniel Fredheim Holm i startelleveren, betød det at klubbens utviklingssjef og NRKs fotballekspert, Carl-Erik Torp var med og ledet laget fra sidelinja, uten at han selv vil ta for mye av æren for resultatet.

- Jeg steppet inn sammen med teamet ellers. Det var Anders Lübeck som styrte laget sammen med Daniel, Jørgen var på trenerkurs i Italia. Når ene assistenten spiller viser det litt hva slags klubb vi er. Vi har bygd oss opp og tar steg, men vi er avhengig av alle sammen. Vi er et sterkt apparat med mange flinke folk. Alle bidrar, sier Torp til Dagbladet.

Eneste lag fra Oslo

Det betyr at klubben er den eneste gjenværende Oslo-klubben i norgesmesterskapet denne sesongen. Vålerenga røk på overraskende vis ut for Bærum i en vill fotballkamp, mens Skeid røk ut mot Ranheim. For KFUMs del betyr avansementet deres lengste reise i cupen noensinne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer