NRK-ekspert reagerer

Martin Johnsrud Sundbys rygg stoppet ham fra å gå lørdagens norgescup. I etterkant får han kritikk for å ikke ha gitt fra seg plassen tidsnok. Broren Sondre Sundby sier han er lei seg.

REAGERER: NRK-kommentatorene Jann Post og Torgeir Bjørn reagerer på at Martin Johnsrud Sundby ikke stilte til start på 15-kilometeren på Lygna. Video: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

LYGNA/OSLO (Dagbladet): Sundby tok avgjørelsen fredag, men meldingen om at han ikke stilte kom for seint til at arrangøren kunne hente inn en reserve.

Det får Sundby kritikk for av NRK-kommentatorene Torgeir Bjørn og Jann Post.

Venteliste

I vanlige tider hadde det ikke vært et problem, men på grunn av coronaviruset måtte arrangøren sette en begrensning på hvor mange som fikk gå. Derfor sto 10-15 på venteliste for å gå lørdagens renn.

- Det er litt dumt at han ikke kommer til start når han er påmeldt. Det er en reserveliste her, og veldig mange har lyst til å gå, da bør man klare å melde seg av, sa NRK-kommentator Jann Post på direkten, og fikk støtte av kollega Torgeir Bjørn:

- Det er faktisk viktig å vise respekt for alle som har lyst til å gå her. Et lite gult kort til Sundby der, men han får slå tilbake på tremila i morra.

Ikke i tide

Rennleder på Lygna, Torbjørn Broks Pettersen, forklarer til Dagbladet at den siste fristen til å melde seg av rennet var 16.00 på fredag.

Det for å sikre at databasen er riktig før rennet.

- Martin ga beskjed 16.40 eller noe slik. De påstår de hadde sendt beskjed i tide, men til feil mailadresse, men det er irrelevant, sier Broks Pettersen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer