RADIO: Onsdagens kamp mellom Celtic - Rosenborg kommer til å bli vist på tv, men kan høres på radio. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
RADIO: Onsdagens kamp mellom Celtic - Rosenborg kommer til å bli vist på tv, men kan høres på radio. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpixVis mer

Celtic - Rosenborg sendes på radio

NRK får sende Rosenborgs bortekamp mot Celtic - på radio

NRK har fått radiorettigheter til Celtic - Rosenborg.

(Dagbladet): Det opplyser NRK tirsdag.

Mandag ble det klart at MTG Sport ikke får lov til å sende onsdagens kvalikkamp mellom Celtic og Rosenborg på tv.

- Vi har forsøkt å sikre oss rettighetene til å vise oppgjøret i flere dager, men Celtic ønsker dessverre ikke å selge, sa sportssjef i MTG Sport Norge, Anne Tufte, til egen hjemmeside i går.

Kampen vil heller ikke vises på skotske kanaler.

- Vi synes selvfølgelig at det er beklagelig at våre supportere og norske fans ikke får se kampen, sa daglig leder i Rosenborg, Tove Moe Dyrhaug, til Aftenposten i går.

Ifølge Viasat-kommentator Daniel Høglund skal det ikke stå på penger, men at Celtic ikke ønsker at kampen skal gå på tv i frykt for lave tilskuertall på stadion.

- Det er trist, sa Kåre Ingebrigtsen, da Dagbladet spurte Rosenborg-treneren under tirsdagens pressekonferanse om hva han mente om tv-forbudet.

- Jeg vet ikke hvilke argumenter Celtic har. De hadde 58.000 tilskuere her mot Linfield (i andre runde). De hadde vel klart å selge ut stadion, selv om den ble vist i Norge.

Kampen kan høres på NRK Sport, samt NRK P1 i Trøndelag. Kampen starter klokka 20.45.