STRID: Erik Hoftun (til venstre) skal være tilbudt 500 000 kroner for å droppe søksmålet mot RBK. Kåre Ingebrigtsen skal ikke ha fått samme tilbud. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
STRID: Erik Hoftun (til venstre) skal være tilbudt 500 000 kroner for å droppe søksmålet mot RBK. Kåre Ingebrigtsen skal ikke ha fått samme tilbud. Foto: Ned Alley / NTB scanpixVis mer

NRK: Hoftun tilbudt en halv million i RBK-forlik

Rosenborg vil inngå forlik med Erik Hoftun og har tilbudt ham 500 000 kroner for å droppe søksmålet mot klubben. Hoftun har takket nei til tilbudet, ifølge NRK.

Kåre Ingebrigtsen og Hoftun fikk i juli i fjor sparken som trenere i Rosenborg, og de har gått til sak mot klubben fordi de mener de ble avskjediget på ugyldig vis.

Søndag møttes partene i Sør-Trøndelag tingrett til meklingsmøte. Ifølge NRK endte det med at Hoftun ble tilbudt en halv million kroner for å droppe søksmålet mot RBK. Dette skulle komme i tillegg til etterlønnen den tidligere assistenttreneren allerede har fått.

Hoftun har takket nei til tilbudet, og dermed ser det ut til at saken går som planlagt i Sør-Trøndelag tingrett fra 21. januar.

Rosenborg skal ikke ha gitt samme tilbud til tidligere hovedtrener Ingebrigtsen. Ingebrigtsens advokat ønsker ikke å kommentere saken.