<strong>IKKE PÅ NRK TV:</strong> Anders Bardal hopper seg opp fra tredje til andreplass i skiflygings-VM. Men da hadde NRK kuttet tv-sendingen og sendte heller et magasin fra hundeløpet Finnmarksløpet. Foto: Petr David Josek, AP / NTB Scanpix
IKKE PÅ NRK TV: Anders Bardal hopper seg opp fra tredje til andreplass i skiflygings-VM. Men da hadde NRK kuttet tv-sendingen og sendte heller et magasin fra hundeløpet Finnmarksløpet. Foto: Petr David Josek, AP / NTB Scanpix Vis mer

NRK kuttet livesending fra skiflygings-VM med seks hoppere igjen

Anders Bardal inkludert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mange seere ble provosert av at NRK1 gikk ut av sendingen fra skiflygings-VM i Harrachov da de seks beste hopperne fra første omgang satt igjen på toppen i den andre av fire omganger.

I stedet sendte kanalen et magasin med høydepunkter fra Finnmarksløpet, hundeløpet som var avgjort allerede i dag morges.

De to avgjørende omgangene skal riktig nok hoppes først i morgen, men det var stor spenning knyttet til avslutningen av andre omgang sett med norske øyne.

Anders Bardal var nemlig nummer tre etter første omgang, og hoppet seg opp til andreplass etter halvveis gjennomført konkurranse.

Det fikk ikke norske hoppentusiaster se, med mindre de rakk å logge seg på NRK.no i tide - eller skifte kanal.

- Takk for at vi har @EurosportNoge, skriver Jan-Erik Aalbu på Twitter.

Det var mange som var langt mer direkte i kritikken enn Aalbu.

Sportssjef i NRK, Rune Haug, beklager det som har skjedd.

- Det har rett og slett skjedd en rutinesvikt. Det skulle aldri skjedd. Nå ettergås alt, slik at det ikke skal skje igjen. Vi beklager, og er veldig lei oss for det som har skjedd, sier han til Dagbladet.

- Har dere fått mange reaksjoner?

- Ut i fra de telefonene jeg har fått, så tror jeg vi har fått mange reaksjoner. Det forstår jeg veldig godt. Her har vi svikta, og da er det ikke rart at de som er vant til at vi leverer høy kvalitet reagerer, sier Haug.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer