NRK kuttet livesending fra skiflygings-VM med seks hoppere igjen

Anders Bardal inkludert.

IKKE PÅ NRK TV: Anders Bardal hopper seg opp fra tredje til andreplass i skiflygings-VM. Men da hadde NRK kuttet tv-sendingen og sendte heller et magasin fra hundeløpet Finnmarksløpet. Foto: Petr David Josek, AP / NTB Scanpix
IKKE PÅ NRK TV: Anders Bardal hopper seg opp fra tredje til andreplass i skiflygings-VM. Men da hadde NRK kuttet tv-sendingen og sendte heller et magasin fra hundeløpet Finnmarksløpet. Foto: Petr David Josek, AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mange seere ble provosert av at NRK1 gikk ut av sendingen fra skiflygings-VM i Harrachov da de seks beste hopperne fra første omgang satt igjen på toppen i den andre av fire omganger.

I stedet sendte kanalen et magasin med høydepunkter fra Finnmarksløpet, hundeløpet som var avgjort allerede i dag morges.

De to avgjørende omgangene skal riktig nok hoppes først i morgen, men det var stor spenning knyttet til avslutningen av andre omgang sett med norske øyne.

Anders Bardal var nemlig nummer tre etter første omgang, og hoppet seg opp til andreplass etter halvveis gjennomført konkurranse.

Det fikk ikke norske hoppentusiaster se, med mindre de rakk å logge seg på NRK.no i tide - eller skifte kanal.

- Takk for at vi har @EurosportNoge, skriver Jan-Erik Aalbu på Twitter.

Det var mange som var langt mer direkte i kritikken enn Aalbu.

Sportssjef i NRK, Rune Haug, beklager det som har skjedd.

- Det har rett og slett skjedd en rutinesvikt. Det skulle aldri skjedd. Nå ettergås alt, slik at det ikke skal skje igjen. Vi beklager, og er veldig lei oss for det som har skjedd, sier han til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer