HER ER DEN: Erik Hattrem oppdaterte twitterprofilen sin med bilde av seg selv og den bortkomne pokalen.Fakismile: Erik Hattrems twitterprofil, @hattipop
HER ER DEN: Erik Hattrem oppdaterte twitterprofilen sin med bilde av seg selv og den bortkomne pokalen.Fakismile: Erik Hattrems twitterprofil, @hattipopVis mer

NRK-reporter fant Moldes bortkomne kongepokal

Lå på Aker Stadion.

(Dagbladet): Det må ha vært en heidundrande fest i Molde i går, for da klubbens beste menn våknet til liv i dag, visste ingen hvor kongepokalen de fikk med seg fra hovedstaden i går var blitt av.

- Tips mottas med takk, sa administrerende direktør, Tarje Nordstrand Jacobsen til lokalavisa Romsdals Budstikke.

Og selvfølgelig rykket NRKs reporter i Molde, Erik Hattrem ut på pokaljakt. Etter en rundtur hos flere av Molde-spillere, forøvrig uten hell, endte Hattrem opp på Aker Stadion.

Der sto pokalen inne i garderoben, selvfølgelig på veteranen Daniel Berg Hestads plass.

- Han hadde gitt den til materialforvalter Toralf Tungehaug, som hadde satt den på plassen til Daniel i garderoben. Han gjorde det for å være sikker på at den ikke skulle bli borte, men jeg tror de må ha vært så fulle i går at ingen husket det i dag, ler Hattrem overfor Dagbladet.

- Men da Tungehaug kom til seg selv i dag husket han hvor han hadde satt den, fortsetter Hattrem, som håper på at du får se hele pokaljakten på sporten i Dagsrevyen i kveld.

Inkludert øyeblikket da Tungehaug kommer ut av garderoben med pokalen.

Ifølge Moldes pressesjef Per Lianes var aldri pokalen borte.

- Den har aldri vært borte, den har blitt tatt hånd om av vår utstyrsansvarlig, sier han til Dagbladet.