NRKs AA er de desidert beste ekspertene på TV

De er verken anonyme eller tørste - bare veldig gode. Aamodt og Arnesen både underholder og lærer bort alpin skjikjøring.

STERK EKSPERTDUO: NRK-ekspertene Marius Arnesen (t.h.) og Kjetil André Aamodt leverer varene under alpin-VM i Garmisch-Partenkirchen, skriver Morten P.Foto: Tor Richardsen / SCANPIX .
STERK EKSPERTDUO: NRK-ekspertene Marius Arnesen (t.h.) og Kjetil André Aamodt leverer varene under alpin-VM i Garmisch-Partenkirchen, skriver Morten P.Foto: Tor Richardsen / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Oslo  — lørdag 12. februar

FORTSATT LETT SMILENDE og opprømt etter Johan Remen Evensens 243 og 246,5 meter fredag kveld ser jeg Aksel Lund Svindal kjenne etter om høyrearmen er i orden etter at han knakk sammen og feide inn i polstringene i målområdet.

Det er den.

Og når forklaringa på hva som skjedde endelig kommer fra gutten selv, har jeg hørt den før.

Fra Kjetil André Aamodt.

- HAN HOPPET FOR langt i det siste hoppet, ble skjev, kom for dypt i kompresjonen og der tapte han over sju tiendeler, sa Kjetil Aamodt. — Når du lander slik Aksel landet koster det enormt med krefter. Og det så du da han kom i mål, han bare knakk sammen.

- Han tapte en medalje på det siste hoppet.

- JEG HOPPET FOR langt i det siste hoppet, ble alt for dyp og det kostet voldsomt med krefter, er Aksel Lund Svindals versjon. Som jeg altså har hørt før. Derfor vet jeg også hvorfor han feide inn i polstringene og ble liggende med en vond skulder. Og når Kjetil og Aksel går gjennom løpet i NRK-studioet i målområdet blir løperen fortalt hva eksperten har sett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer