«SMIIL»: Carina Olset måtte holde smilet i flere sekunder før neste klipp endelig kom på skjermen. Den tekniske glippen fikk NRK-profilen til å banne i frustrasjon, sannsynligvis i den tro at mikrofonen hennes var avslått. Foto: Skjermdump / NRK
«SMIIL»: Carina Olset måtte holde smilet i flere sekunder før neste klipp endelig kom på skjermen. Den tekniske glippen fikk NRK-profilen til å banne i frustrasjon, sannsynligvis i den tro at mikrofonen hennes var avslått. Foto: Skjermdump / NRKVis mer

NRKs Carina Olset med språkglipp under EM-sending: - Faen!

Tydelig frustrert over teknisk trøbbel.

(Dagbladet): Fotball-EM i Frankrike er godt i gang, og i kveld var det vertslandet som møtte Albania til kamp.

Det er Carina Olset som leder NRKs EM-sendinger fra Kontraskjæret, og i pausen mellom de to omgangene glapp det et banneord ut av programlederens munn.

Åtte minutter før andreomgang introduserte Olset et innslag som lot vente på seg. Følgelig måtte programlederen holde smilet i flere sekunder før innslaget kom på skjermen og Olset kunne gi smilemusklene en pause.

Men nordlendingen var tydelig frustrert over den tekniske glippen.

Samtidig som et nytt innslag ble vist på skjermen kunne nemlig TV-seerne høre latter etterfulgt av et tydelig irritert «Faen!» fra Olset, som tilsynelatende ikke var klar over at mikrofonen hennes fortsatt var på.

Da programlederen var tilbake på skjermen et knapt minutt senere var hun tilbake i tilsynelatende godt humør, og diskuterte morgendagens britiske oppgjør mellom England og Wales sammen med fotballekspertene i studio.

NRK-sportens redaksjonssjef Janne Fredriksen sier til Dagbladet at de ser på dette som en spontanreaksjon, selv om det ikke er ønskelig.

- Hun ønsker ikke å banne på TV og vi ønsker ikke slike ord. Det skal ikke skje. Det er vi helt tydelige på. Carina er lei seg, sier hun.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.