NSF-topp: Henrik og Rælingen har hatt god nytte av skiforbundet

Det sier generalsekretær Ingvild Bretten Berg.

GODT NYTTE: Både Henrik Kristoffersen og hans klubb Rælingen har hatt god nytte av tilskudd fra Norges Skiforbund, sa generalsekretær Ingvild Bretten Berg i retten torsdag. Her er hun ved en tidligere anledning. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
GODT NYTTE: Både Henrik Kristoffersen og hans klubb Rælingen har hatt god nytte av tilskudd fra Norges Skiforbund, sa generalsekretær Ingvild Bretten Berg i retten torsdag. Her er hun ved en tidligere anledning. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpixVis mer

Både Henrik Kristoffersen og hans klubb Rælingen har hatt god nytte av tilskudd fra Norges Skiforbund, sa generalsekretær Ingvild Bretten Berg i retten torsdag.

Generalsekretæren gikk dermed i rette med Henrik Kristoffersen, som i sin forklaring tirsdag sa at skiforbundet har bidratt med lite eller ingenting til ham og klubben hans.

- Hva de egentlig mener de har gjort for meg i oppveksten, det skjønner jeg ikke. Og jeg har vært der, opplevd det selv og levd med det, sa alpinisten i retten tirsdag.

I sin forklaring sa Berg at mye av skiforbundets midler blir fordelt til klubbene gjennom anleggs- og utstyrsstøtte, blant annet ved hjelp av de pengene Telenor bidrar med som hovedsponsor for Norges Skiforbund.

- Rælingen har fått mye hjelp til anleggsutvikling i Marikollen. Blant annet fikk klubben 700.000 kroner til snøproduksjon i 2007. Jeg går ut fra at Henrik har hatt nytte av denne snøen, sa generalsekretær Berg i sin forklaring.

Hun nevnte også at Rælingen har fått ca. 200.000 kroner til diverse utstyr.