NSF-topp: Henrik og Rælingen har hatt god nytte av skiforbundet

Det sier generalsekretær Ingvild Bretten Berg.

GODT NYTTE: Både Henrik Kristoffersen og hans klubb Rælingen har hatt god nytte av tilskudd fra Norges Skiforbund, sa generalsekretær Ingvild Bretten Berg i retten torsdag. Her er hun ved en tidligere anledning. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
GODT NYTTE: Både Henrik Kristoffersen og hans klubb Rælingen har hatt god nytte av tilskudd fra Norges Skiforbund, sa generalsekretær Ingvild Bretten Berg i retten torsdag. Her er hun ved en tidligere anledning. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Både Henrik Kristoffersen og hans klubb Rælingen har hatt god nytte av tilskudd fra Norges Skiforbund, sa generalsekretær Ingvild Bretten Berg i retten torsdag.

Generalsekretæren gikk dermed i rette med Henrik Kristoffersen, som i sin forklaring tirsdag sa at skiforbundet har bidratt med lite eller ingenting til ham og klubben hans.

- Hva de egentlig mener de har gjort for meg i oppveksten, det skjønner jeg ikke. Og jeg har vært der, opplevd det selv og levd med det, sa alpinisten i retten tirsdag.

I sin forklaring sa Berg at mye av skiforbundets midler blir fordelt til klubbene gjennom anleggs- og utstyrsstøtte, blant annet ved hjelp av de pengene Telenor bidrar med som hovedsponsor for Norges Skiforbund.

- Rælingen har fått mye hjelp til anleggsutvikling i Marikollen. Blant annet fikk klubben 700.000 kroner til snøproduksjon i 2007. Jeg går ut fra at Henrik har hatt nytte av denne snøen, sa generalsekretær Berg i sin forklaring.

Hun nevnte også at Rælingen har fått ca. 200.000 kroner til diverse utstyr.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer