NTG/Stabæk beholdt lisensen

Norges Håndballforbund tror NTG/Stabæk klarer å rydde opp i økonomien og lar laget fortsette i eliteserien.

- De får fortsette på visse betingelser. Blant annet må de levere månedlige rapporter til oss, sa Karl-Arne Johannessen til NTB mandag kveld.

For selv om håndballklubben får beholde lisensen, har de ikke slettet gjelden. NTG/Stabæk har fortsatt nesten 2,5 millioner kroner i gjeld, og må inn i tunge gjeldsforhandlinger med kreditorene i tiden som kommer. Norges Håndballforbund vil overvåke det hele kontinuerlig.

- Vi har tro på at de rydder opp. Både spillerne og ledelsen i klubben har vist en fantastisk innsats, sa Johannessen. Han var lettet over at lisenssaken ble avklart på styremøtet mandag.

- Vi synes ikke denne saken har vært morsom. Men nå er vi kommet til en løsning, og vi ønsker klubben lykke til, sa han.

Ble rørt

I NTG/Stabæk-leiren var det naturligvis stor glede over avgjørelsen til håndballforbundet.

- Akkurat nå er jeg glad, lettet og rørt. Vi synes det er veldig moro at jentene fikk beholde lisensen. Alt annet ville vært en enorm nedtur for oss, sa nestleder i klubben, Jan Gunnar Knudsen til NTB.

Han er ikke bekymret for at NTG/Stabæk skal støte på nye problemer i gjeldsforhandlingene.

- Det som er skjedd gjør at vi har et flott utgangspunkt for å bli gjeldfrie. Det skal vi klare ved egne aktiviteter og forhåpentlig støtte i lokalmiljøet, sa Knudsen.

(NTB)