NTG/Stabæk til skifteretten

Bare tre uker før seriestart ser det mørkt ut for NTG/Stabæk. Fredag skal håndballklubben møte i skifteretten.

Eliteserieklubben har 1 million kroner i gjeld, og har ikke klart å betale 350.000 kroner i merverdiavgift av disse fra 2001. Det er ifølge Asker og Bærums Budstikke disse pengene som har gjort at skattefogden i Oslo og Akershus har begjært klubben konkurs.

- I utgangspunktet har vi ikke disse pengene, og derfor er det svært uklart om vi lykkes, sier Ørnulv Bjerke, økonomiansvarlig i styret til NTG/Stabæk.

Klubbens eneste håp er det tidligere omtalte samarbeidet med Haslum håndball. Dette skulle i utgangspunktet gi NTG/Stabæk 800.000 kroner inn på konto, men trolig kommer ikke disse pengene denne uken. Da kan det bli fredagens møte med skifteretten som avgjør klubbens skjebne.

- Vi har løpende kontakt med skattefogden og håper å få til en nedbetalingsordning. Alt er ikke på plass ennå, men vi håper det er klart til fredag. Vi kommer til å be om en betalingsutsettelse til vi får tilstrekkelig likviditet. Vi har noe på gang uten at jeg vil si hva det er, sier nestleder Jan Gunnar Knudsen til Asker og Bærums Budstikke.

NTB