Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

NTNU-studenter fikk Hamrén til å gråte

- Jeg kommer aldri til å glemme dette, sier RBK-treneren.

||| (Dagbladet): - Fotball er følelser. Hvis vi ikke har følelser om dette så kan vi slutte, sa Erik Hamrén under gårsdagens pressekonferanse på Lerkendal.

For samtidig som RBK-treneren er svært fristet av den svenske landslagsjobben, er det tøft for ham å snu ryggen til Lerkendal og Trondheim litt over ett år etter at han kom.

I dag ble Hamrén rørt til tårer da han i forbindelse med et verdiseminar var på NTNU for å holde foredrag.

Plutselig kom et tyvetalls studenter ned til talerstolen og gikk ned på kne foran ham, i en bønn om at han må bli værende på Lerkendal.

Hamrén så nærmest brydd ut mens applausen runget, og bukket høflig før han måtte tørke vekk noen tårer under brilleglassene. Til slutt ble tårene så mange at brillene måtte av.

- Dette var fryktelig sterkt. Jeg kommer aldri - aldri - til å glemme dette, sier Hamrén til TV 2.

Etter å ha samlet seg holdt han en halvtimes foredrag for studentene.

- Det er klart jeg blir rørt når noe slikt skjer. Det har vært mye følelser i sving de siste to dagene. Det har vært to helt spesielle dager for meg, sier han.

Kanskje blir det flere tårer utover kvelden, for det svenske fotballforbundet har varslet at de vil kontakte Rosenborg i dag - og at de er villige til å kjøpe Hamrén fri fra kontrakten.

Men i klubbkontorene på Brakka er ikke samarbeidsviljen blitt større av president Lagrells uttalelser som at han «driter i hva Nils Skutle mener». Derfor kan forhandlingsklimaet bli røffere enn det ellers kunne blitt.

- Vi forholder oss til den kontrakten som vi har med ham og håper å ikke høre noe fra Sverige. Men det er umulig å garantere noe som helst i fotball og jeg forstår selvsagt at han blir smigret over å være aktuell som landslagstrener, sier sportssjef Erik Hoftun til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media