Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Null mål på fire år

LSK-stopper Frode Kippe hadde ikke scoret på fire år. Nå har han seks mål på tre måneder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FREDRIKSTAD (Dagbladet): I går reddet Kippe Lillestrøm videre til fjerderunde med scoringene sine etter 74 og 88 minutter. Fredrikstad tok ledelsen etter 50 minutter ved Markus Ringberg. Men Kippe ordet opp med typiske LSK-scoringer etter hard kjemping på andreballer i feltet etter dødballer.

- Kanskje vi må ligger under for å vinne. Da tør vi å kjøre Frode opp oftere, sier trener Arne Erlandsen.

Frode Kippe scoret ett mål for LSK i 1997 og to i 1998. Siden har det vært total måltørke. Nå er han Lillestrøms desiderte toppscorer med tre i serien og tre i cupen.

- Jeg har blitt litt smartere. Spiller mer aggressivt på dødballer, tror jeg kan score mål og kommer rett og slett til flere muligheter, sier Kippe til Dagbladet.

At Kippe er toppscorer sier vel mest om LSKs spissproblemer. I går var LSK best før pause, men FFK-keeper Steinar Sørlie tok alt. Etter pause startet LSK elendig.

- Skrekkelig dårlig, men vi gjorde bytter som var gode (Petter Belsvik og David Vidarsson inn) og vant kampen. Da må jeg være fornøyd, sier Erlandsen.