Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

«Nuller-Ola» har blitt kulthelt i rollen som NRKs mann på standplass

Han har kommentert noen tusen «låg høgre», men for det norske tv-publikum er Ola Lunde (58), «midt i» blinken.

PÅ TRENINGSTUR: Når han ikke står på standplass og forteller og anviser hvordan utøverne leverer på skytingen, så liker Ola Lunde å ta seg en treningstur på ski. Da slår han gjerne an en prat med utøverne. - Det er viktig å vite så mye som mulig om utøverne, for å ha noe interessant å fortelle om, sier Ola Lunde. Foto: Bjørn Langsem
PÅ TRENINGSTUR: Når han ikke står på standplass og forteller og anviser hvordan utøverne leverer på skytingen, så liker Ola Lunde å ta seg en treningstur på ski. Da slår han gjerne an en prat med utøverne. - Det er viktig å vite så mye som mulig om utøverne, for å ha noe interessant å fortelle om, sier Ola Lunde. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

HOLMENKOLLEN (Dagbladet): Ola Lunde er han høyreiste mannen med headsettet, det vennlige smilet og en diger kikkert som NRK ofte viser i tv-ruta når skiskytterne kommer inn på standplass for å skyte.

Da er det bare å gjøre seg klar for «treff høgre» og «kant høgre» og så vente i ulidelig spenning på om Bjørndalen, eller Svendsen, eller kanskje Tiril Eckhoff redder seg inn igjen med «midt i» eller om det blir en «bom høgre».

Siden VM i Holmenkollen i 2000 har Lunde stått på standplasser i samtlige mesterskap og formidlet spenningen på standplass. Det heter tross alt skiskyting, og det er vel få som protestere mot at det er nettopp i skytedelen som har gjort at folk har lagt sin elsk på denne sporten.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE*

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55 kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr måned. Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR**

LES LENGRE - BETAL MINDRE

66 kr/mnd

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 ÅR**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR** 66 kr/mnd i 12 måneder. Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/mnd. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned 99 kr. Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/mnd. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99,-). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?