Nullstilt

Tommy Lund (23) var knust etter finaletapet mot Storhamar torsdag. I går var han som vanlig blid og glad. Og veldig sugen på å ta revansje på søndag.

JORDAL (Dagbladet): - Jeg er veldig sugen på revansje på Hamar. Det blir ikke lett å score på meg nå, sier en offensiv Tommy Lund til Dagbladet.

Torsdag kveld var Vålerenga-keeperen knust, etter å ha gitt bort seieren til Storhamar med en kjempetabbe i sudden death.

- Jeg var veldig lei meg etter kampen. Ikke fordi jeg gjorde en tabbe, det takler jeg. Men jeg var lei meg fordi tabben gikk ut over så mange. Utover lagkameratene, Vålerenga som klubb, støttespillere og ikke minst Klanen. Det var tungt å bære, sier Tommy.

Derfor er han veldig glad for at han ble skjermet for pressen, han reiste hjem til mamma og pappa, spiste mat og la seg. Og sov. Hele natta.

Lett å redde

I går ettermiddag var han tilbake på isen på Jordal. Langtidsskadde Bård Sørlie og Eric Linus Johansson ville drive litt skuddtrening, og Tommy var veldig sugen på å få trene. Dagen etter tabben er han offensiv og tror på seier på søndag.

- Det er to gode lag, men jeg håper og tror vi trekker det lengste strået. Jeg er ikke redd for å stå i mål igjen, å redde pucker kan jeg. Det er dribling og pasninger som skaper trøbbel, smiler Tommy.

Full støtte

Vålerenga-trener Petter Thoresen fulgte med fra sidelinja og er glad for å se Tommy på isen.

- Han er en blid og glad gutt. Det var tungt for ham på torsdag, men jeg har pratet med ham og gitt han full støtte. Ingen i Vålerenga bærer nag til Tommy. Alle kan gjøre feil, men når keeperen gjør det ser det så veldig synlig.

Søndag klokka 17 spilles den sjuende finalen på Hamar.

- Tommy spiller på søndag. Ingen tvil om det, sier Thoresen til Dagbladet.

TILBAKE PÅ ÅSTEDET: Vålerengas keeper Tommy Lund var tilbake i buret på Jordal i går, dagen etter tabben som ga Storhamar-seier i finalekampen. - Jeg hadde veldig lyst til å trene i dag, det hjelper både fysisk og mentalt, sier Tommy til Dagbladet.