Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Nummer syv er ikonisk her. Vi ble enige om nummer åtte

Mata takker United-fansen for velkomsten.

TAR ÅTTEREN: Juan Mata overtar draktnummeret til Anderson i Manchester United. Her poserer han med manager David Moyes. Foto: SCANPIX/AP/Jon Super
TAR ÅTTEREN: Juan Mata overtar draktnummeret til Anderson i Manchester United. Her poserer han med manager David Moyes. Foto: SCANPIX/AP/Jon Super Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Juan Mata får nummer åtte bak på Manchester United-drakta, når han nå gjør seg klar til å debutere for en ny klubb i Premier League.

Spanjolen signerte for de røde før helga, etter en for mange overraskende overgang fra Chelsea.

- Jeg synes åtte er et flott nummer. Jeg vet at nummer syv er ikonisk her, David Moyes og jeg bestemte oss for at nummer åtte ville være bra for meg. Forhåpentligvis bringer det lykke med seg, sier Mata, som ble presentert på en pressekonferanse i ettermiddag.

Kommer flere Eleganten kan være aktuell for debut mot Ole Gunnar Solskjærs Cardiff allerede i morgen, men David Moyes innrømmer at selv ikke han hadde tro på at overgangen skulle være mulig.

- Jeg er veldig glad. Jeg fikk høre for en måneds tid siden at det kunne være en mulighet, men jeg trodde aldri vi skulle få det til. Jeg må bare gratulere klubben og Ed Woodward (visestyreformann) med jobben de gjorde, sier Moyes, ifølge klubbens offisielle Twitter-konto.

- Det kommer til å komme flere spillere som Juan i framtiden også. Ingen tvil om det, sier skotten.

Hyller Rooney Mata selv takker klubbens ansatte og supporterne for velkomsten de siste dagene.

- Det er et stort øyeblikk for meg å komme hit. Jeg er veldig glad for å få muligheten til å spille for en så stor klubb, sier spanjolen, som også gleder seg til å være på samme lag som Wayne Rooney.

- Han er en av de beste spillerne i engelsk historie. Jeg vil prøve å samarbeide med ham så mye som mulig, sier Mata.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!