Nummer ti i Buick Invitational

122.400 dollar rikere reiser Henrik Bjørnstad i dag videre til Phoenix Open. Etter ledelse halvveis ble 10. plassen en fin bonus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LA JOLLA (Dagbladet.no): Henrik Bjørnstad sjokkerte verden da han brukte åtte hull på å ta teten i Buick Invitational. Etter fire birdier hullene tre, fire, seks og sju var han plutselig på toppen av resultatlista _ helt alene. Og det var ikke nerver som fikk ham til å rase nedover _ det var et dårlig innspill.

Jernslaget inn til hull 10 ødela nemlig hele rytmen i runden.

- Jeg slo tre dårlige langjern og en dårlig wedge på hele runden, sier Henrik Bjørnstad. Og det var wedgen inn til hull 10 som ødela hele greia. For fram til da hadde jeg spilt golf så bra som jeg er i stand til å spille.

- Fire under par på de første ni hullene var ekstremt godt.

Men så kom altså missen som tok momentumet ut av runden. Og i løpet av de neste tre hullene var Henrik Bjørnstad plutselig bak i køen igjen. Og da han gikk for flagget på det 15. hullet og endte opp i det tjukke gresset langt til høyre for flagget så det ut som om bunnen var i ferd med å rase ut.

Et krafttak mot slutten rettet opp inntrykket.

-Jeg trengte den birdien jeg fikk på hull 18, sier Henrik Bjørnstad til Dagbladet.no. _Den hjelper en del selv om jeg er litt skuffet. For jeg følte at jeg kunne vinne dette da jeg lå der jeg lå etter ni hull.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer