Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Frisk Asker knuste Lørenskog

Nunn med sju(!) målpoeng da Frisk ydmyket Lørenskog

Frisk Asker vant 9-0 over Lørenskog

STORSPILTE: Frisk Askers Garry Nunn var ustoppelig da Lørenskog ble totalt overkjørt i GET-ligaen. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
STORSPILTE: Frisk Askers Garry Nunn var ustoppelig da Lørenskog ble totalt overkjørt i GET-ligaen. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Garry Nunn noterte sju målpoeng da Frisk Asker herjet nådeløst med Lørenskog i 9-0-seieren.

Seks av målene kom i kampens første 11 minutter. Nunn gjorde 2-0 og 3-0 med 20 sekunders mellomrom og var sist på pucken ytterligere to ganger i kampen.

I tillegg hadde han tre assist.

Selv om Frisk var litt snillere med motstanderen etter de forrykende åpningsminuttene, ble det seiersrekord i vinterens eliteserie. Ved siden av Nunns fire mål scoret også Vinny Saponari (2), Oscar Nilsson, TJ Foster og Cato Cocozza.

Tross stortapet er Lørenskog fortsatt inne på sluttspillplass to poeng foran Stjernen, som kjempet hardt, men falt med 1-4 hjemme mot serieleder Storhamar.

Tidsspørsmål

Hamarlaget tok dermed et nytt steg mot seriegullet. Laget er 15 poeng foran Sparta med 18 poeng igjen å spille om, og eneste spørsmål er når gullfesten kan arrangeres.

Mange undret seg over at Robin Dahlstrøm ikke kom med i Norges OL-tropp. Torsdag noterte han målpoeng på Storhamars tre første mål, og han scoret selv 2-0 som ble vinnermålet.

Christian Larrivée scoret to ganger, mens OL-uttatte Steffen Thoresen fastsatte resultatet i tomt bur.

Ga svar

Sparta er fortsatt 15 poeng bak etter å ha holdt Vålerenga fra livet og vunnet 5-3 på hjemmebane. Patrick Bovim og Troy Rutkowski scoret to ganger hver for hjemmelaget i Sarpsborg.

Stavanger klatret forbi Vålerenga til 5.-plass med 3-1-seier borte mot fjerdeplasserte Lillehammer. Eirik Salsten, som i likhet med Steffen Thoresen måtte tåle at det ble stilt spørsmål ved hans OL-billett fordi han er sønn av en av sjefene, gjorde som Thoresen og fastsatte resultatet i tomt bur.

Manglerud Star slo tabelljumbo Kongsvinger 5-1 og kan begynne å se fram mot sluttspillet. Laget er på 7.-plass med 11 poeng ned til Lørenskog og 13 til Stjernen.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!