Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ny a-lagsmulighet for King

Mens Eikrem er skadd og hjemme i Norge.

DEBUTERTE SIST: Joshua King (17) fikk noen minutter som innbytter da Manchester United slo ut Wolves av ligacupen. I morgen er han og Magnus Wolff Eikrem blant flere unggutter i troppen til United som da møter Barnsley. Foto: Phil Noble, Reuters/Scanpix
DEBUTERTE SIST: Joshua King (17) fikk noen minutter som innbytter da Manchester United slo ut Wolves av ligacupen. I morgen er han og Magnus Wolff Eikrem blant flere unggutter i troppen til United som da møter Barnsley. Foto: Phil Noble, Reuters/Scanpix Vis mer

|||
(Dagbladet.no): Det norske stortalentet Joshua King (17) er igjen i troppen til Manchester United før ligacupkampen borte mot Barnsley i morgen.

Sammen med Magnus Wolf Eikrem var han også i troppen også da Wolverhampton ble slått ut i forrige runde, og King debuterte og fikk skryt av manager Alex Ferguson da han kom inn som innbytter i sluttminuttene.

Siden da har begge fortsatt å score for Ole Gunnar Solskjærs reservelag, og i morgen lå det an til at begge kunne få anledningen altså igjen by seg for spill med de store gutta.

Begge figurerte i troppen som ifølge Manchester Evening News inneholdt mange unge spillere, men også mer etablerte a-lagsspillere som Neville, Fletcher, Carrick, Evans, Scholes, Valencia, Nani og Owen.

Men Wolff Eikrem er småskadd, og har fått noen fridager som han tilbringer hjemme i Molde, skriver rbnett.no.

Flere av de største stjernene får imidlertid fri etter tapet mot Liverpool i går.

• Barnsley - Manchester United sendes direkte på Canal+ Sport i morgen fra klokka 20.40.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media