Ny absurd keepertabbe i Tippeligaen. Nå mobbes keeperne i sosiale medier

Komikveld fra Londak da Godset slo Glimt.

TABBE: Her slipper Pavel Londak med skrekken, men senere i kampen vartet Bodø/Glimts sisteskanse gjorde en uforståelig keepertabbe litt senere.
Foto: Berit Roald / NTB scanpix
TABBE: Her slipper Pavel Londak med skrekken, men senere i kampen vartet Bodø/Glimts sisteskanse gjorde en uforståelig keepertabbe litt senere. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Strømsgodset - Bodø/Glimt 3-1 (0-0)

(Dagbladet): Strømsgodset og Bodø/Glimt er to av Tippeligaens aller beste formlag.

Før den store formduellen på Marienlyst hadde Godset tatt ti av tolv mulige poeng på de siste fem opptredene, mens Bodø/Glimt hadde kapret 27 av 33 mulige poeng på de siste 11 kampene.

Nordlendingenes fantastiske rekke fikk imidlertid en knekk i kveld. Pavel Londak må ta mye av skylden for det på grunn av sin komiske megatabbe.

- Det er først og fremst Glimt som avgjør denne kampen med den vanvittige keepertabben, konkluderer C Mores fotballekspert Steffen Iversen.

Bjarte Flem-tabbe Dette er tydeligvis runden for bisarre keepertabber. I går stjal Start-keeper Håkon Opdal alle overskriftene da hans kollega i VIF-buret Sascha Burchert rotet Opdals frispark i mål på mirkakuløst vis.

Den spesielle keepertrenden denne runden er det flere som har lagt merke til. Blant annet skriver fotballekspert Lars Tjærnås følgende på Twitter:

- Har det vært felles keeperkurs for TL-burvokterne denne uka? #lørdagsunderholdning

Flere Twitter-brukere sammenligner endog Londak med Bjarte Flem, som på mange måter er personifikasjonen av keepertabber, etter den uvanlige keepertabben i kveld.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.