Kontinentalcupen i kombinert

Ny annenplass for Riiber

Harald Johnas Riiber tok sin annen strake annenplass i kontinentalcupen i kombinert på Rena søndag. I kvinneklassen tok Gyda Westvold Hansen tredjeplassen.

LILLEHAMMER: Harald Johnas Riiber i kombinert hopp stor bakke for herrene under verdenscuprennet i Lysgårdsbakken på Lillehammer 12. februar. Foto: Geir Olsen / NTB Scanpix
LILLEHAMMER: Harald Johnas Riiber i kombinert hopp stor bakke for herrene under verdenscuprennet i Lysgårdsbakken på Lillehammer 12. februar. Foto: Geir Olsen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Riiber vart nummer seks etter hopprennet og hadde 27 sekunder opp til lederen Sindre Ure Søtvik. Østerrikeren Paul Gerstgraser, som vant lørdagens renn, viste nok en gang seg uslåelig i langrennssporet.

Han var til slutt 3 sekunder foran Riiber. Søtvik falt tilbake til en 5.-plass.

I kvinneklassen var det nok en gang amerikanske Tara Geragthy-Moats som var best. Hun var nummer to etter hoppingen og vant til slutt med 21,1 sekunder på tyske Maria Gerboth som var best etter hoppingen.

Gyda Westvold Hansen på tredjeplass hadde 39 sekunder å ta igjen på lederen, men med den sjuende beste tiden i langrennet klarte hun bare å forsvare sin plassering.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer