Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ny Asker-spiller siktet i kampfiksingssaken

For grov korrupsjon.

Oslo politidistrikt har tatt ut siktelse mot en ny spiller fra Asker Fotball i forbindelse med kampfiksingssaken.

Han er siktet for medvirkning til grov korrupsjon, grov utroskap mot egen klubb, samt medvirkning til grovt bedrageri overfor Norsk Tipping.

- Vi har pågrepet en Asker-spiller som tidligere ikke har vært siktet i saken. Siktelsen er basert på en lengre tids etterforskning, og kan sees i sammenheng med gambleren vi pågrep i forrige uke, sier politiadvokat Ragnvald Brekke til Dagbladet.

Personen ble pågrepet for kort tid siden.

- Han ble pågrepet for omtrent en time siden, og sitter nå i avhør. Jeg vet ikke hva som har blitt sagt der inne til nå, sier Brekke.

24. juni i år tapte Asker 1-7 mot Frigg, etter at stillingen var 0-0 en halvtime før slutt. Dette skjedde samme dag som Follo gikk fra 3-0-ledelse til 3-4-tap mot Østsiden den siste halvtimen.

Daglig leder i Asker, Arne Knoph, sier til Budstikka at den siktede ikke kommer til å være involvert i Askers kamp mot Østsiden lørdag.

- Jeg setter det på listen over triste ting som har skjedd i denne saken. Håper det ikke stemmer. Ønsker bare at denne saken løses på en eller annen måte, sier daglig leder i Asker Fotball, Arne Knoph til Budstikka.