Ny avsløring om Chelseas storscorer: - Måtte inn på sykehus med alvorlig magevirus

Kan være duket for Drogba.

UTE: Diego Costa har ikke vært involvert for Chelsea etter at han kom tilbake fra landslagstjeneste for halvannen uke siden. Nå tilsier nye opplysninger at det er flere ting som plager den brasiliansk-spanske storscoreren enn først antatt. Foto: REUTERS/Dylan Martinez/NTB Scanpix
UTE: Diego Costa har ikke vært involvert for Chelsea etter at han kom tilbake fra landslagstjeneste for halvannen uke siden. Nå tilsier nye opplysninger at det er flere ting som plager den brasiliansk-spanske storscoreren enn først antatt. Foto: REUTERS/Dylan Martinez/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): José Mourinho var i strålende humør etter at hans Chelsea feide Maribor av banen med 6-0 tirsdag kveld, men portugiseren er langt fra like fornøyd med tilstanden til Diego Costa.

Den brasiliansk-spanske storscoreren, som står med ni mål på de sju første kampene i årets Premier League, var ikke involvert mot Maribor, og måtte også stå over da serilederne gjestet Crystal Palace i helga som gikk.

Magevirus Den offisielle forklaringen har vært at Costa har slitt med en hamstring-skade, men The Telegraph skriver i dag at 26-åringen måtte legges inn på sykehus etter å ha returnert fra landslagstjeneste av en helt annen grunn.

Han skal nemlig ha slitt med et alvorlig magevirus.

Avisa skriver videre at angrepsspilleren også sliter med smerter i lysken, og Mourinho fortalte etter tirsdagens overkjøring av Maribor at det var lite sannsynlig at Costa ble klar til kampen mot Manchester United på søndag.

Allerede før landslagspausen var det klart at Costa trengte spesialbehandling.

- Han gjør nesten ingenting. Han bare hviler og restituerer de anspente musklene han får hver gang han blir sliten, sa Mourinho den gang.

Det har også blitt rapportert at Costa har hatt trøbbel etter at han ankom London. Angriperen har likevel stilt til start i samtlige Premier League-kamper og levert en rekke strålende prestasjoner.

- Frustrerende Dermed kan det være duket for Didier Drogba på topp. Loic Remy måtte nemlig også gå av banen på tirsdag etter at han pådro seg en strekk like før han sendte Chelsea i ledelsen. Klubben venter endelig svar i dag.

- Vi får se etter de medisinske undersøkelsene. Jeg håper virkelig at det ikke er for ille. Heldigivis stoppet jeg å spille fordi jeg kjente at noe var galt. Det skjedde før jeg scoret. Om jeg ikke føler meg helt bra, er det bedre at jeg overlater jobben til en annen spiller som er 100 prosent, sier Remy ifølge avisa.

Han forteller videre at han er klar over at dette er muligheten hans til å vise seg fram, men er likevel klar på at han tror han vil være raskt tilbake på fotballbanen.

- Ja det er frustrerende fordi jeg hadde en sjanse til å få spille litt med Costa skadet. Me jeg er ikke redd. Jeg tror ikke det er altfor ille. Det er opp til manageren å bestemme hvem som starter mot Manchester united, men om du var en fotballspiller, hvordan ville du hatt det om de sa at du kunne spille på Old Trafford? Du hadde blitt glad, sier franskmannen.

Drogba fikk forøvrig sin første nettkjenning etter returen til Chelsea da han scoret fra ellevemeteren mot Maribor. Uten at det gjorde Mourinho videre ekstatisk.

- Jeg er overrasket over at Hazard ga ballen til Drogba. Jeg var ikke spesielt fornøyd, nei. Det er mitt valgt og Hazard er nummer én. Men det ble scoring og jeg er glad for det, sier Mourinho ifølge BBC.

Avspark på Old Trafford er søndag klokka 17.00.

FRUSTRERENDE: José Mourinho har ikke lagt skjult på at han synes det er frustrerende å få spillere tilbake fra landslagstjeneste i skadet tilstand. Nå kan det se ut som om portugiseren må ta i bruk sin talisman, Didier Drogba, da også Loic Remy sliter med en skade. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK / NTB SCANPIX
FRUSTRERENDE: José Mourinho har ikke lagt skjult på at han synes det er frustrerende å få spillere tilbake fra landslagstjeneste i skadet tilstand. Nå kan det se ut som om portugiseren må ta i bruk sin talisman, Didier Drogba, da også Loic Remy sliter med en skade. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK / NTB SCANPIX Vis mer