Ny avsløring om Chelseas storscorer: - Måtte inn på sykehus med alvorlig magevirus

Kan være duket for Drogba.

UTE: Diego Costa har ikke vært involvert for Chelsea etter at han kom tilbake fra landslagstjeneste for halvannen uke siden. Nå tilsier nye opplysninger at det er flere ting som plager den brasiliansk-spanske storscoreren enn først antatt. Foto: REUTERS/Dylan Martinez/NTB Scanpix
UTE: Diego Costa har ikke vært involvert for Chelsea etter at han kom tilbake fra landslagstjeneste for halvannen uke siden. Nå tilsier nye opplysninger at det er flere ting som plager den brasiliansk-spanske storscoreren enn først antatt. Foto: REUTERS/Dylan Martinez/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): José Mourinho var i strålende humør etter at hans Chelsea feide Maribor av banen med 6-0 tirsdag kveld, men portugiseren er langt fra like fornøyd med tilstanden til Diego Costa.

Den brasiliansk-spanske storscoreren, som står med ni mål på de sju første kampene i årets Premier League, var ikke involvert mot Maribor, og måtte også stå over da serilederne gjestet Crystal Palace i helga som gikk.

Magevirus Den offisielle forklaringen har vært at Costa har slitt med en hamstring-skade, men The Telegraph skriver i dag at 26-åringen måtte legges inn på sykehus etter å ha returnert fra landslagstjeneste av en helt annen grunn.

Han skal nemlig ha slitt med et alvorlig magevirus.

Avisa skriver videre at angrepsspilleren også sliter med smerter i lysken, og Mourinho fortalte etter tirsdagens overkjøring av Maribor at det var lite sannsynlig at Costa ble klar til kampen mot Manchester United på søndag.

Allerede før landslagspausen var det klart at Costa trengte spesialbehandling.

- Han gjør nesten ingenting. Han bare hviler og restituerer de anspente musklene han får hver gang han blir sliten, sa Mourinho den gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer