Ny babylykke for Kristine Lunde-Borgersen

Nå vurderer hun å legge opp.

 GRAVID:  Kristine Lunde-Borgersen og mannen Ole Martin venter sitt andre barn. Fra før har de sønnen Matheo, som så mamma spille under EM i Beograd i desember. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
GRAVID: Kristine Lunde-Borgersen og mannen Ole Martin venter sitt andre barn. Fra før har de sønnen Matheo, som så mamma spille under EM i Beograd i desember. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Norge må greie seg uten Kristine Lunde-Borgersen under håndball-VM i Serbia i desember.

33-åringen venter nå sitt andre barn med mannen Ole Lunde-Borgersen, og er tre måneder på vei, melder TV 2. Fra før har de sønnen Matheo.

- En graviditet passer alltid og aldri, synes jeg. Nå skjedde dette, og vi er veldig glad for det, sier Lunde-Borgersen til TV 2.

Vurderer å legge opp Hun har nå sluttet å spille både for klubblaget Vipers Kristiansand og landslaget. Om hun kommer tilbake på håndballbanen etter graviditeten er hun usikker på.

- Jeg vet ikke hva det blir til videre. Dette kom tidligere enn hva jeg hadde tenkt på. Jeg er litt åpen, men kommer ikke til å spille veldig lenge etterpå. Jeg vil gjerne spille videre, men det er vanskelig å svare på nå, sier landslagsspilleren.

Den første tanken er at håndball er over, men at du holder døra på gløtt?, spør TV 2.

- Ja, det er litt sånn.