Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ny back klar for Shampo

Espen «Shampo» Knutsen og Vålerenga har sikret seg en ny solid back fra Canada før kommende ishockeysesong.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Christian Chartier (25) ble i helgen klar for Oslo-klubben. Han ble draftet av Edmonton Oilers i 1999, men har de siste årene vært i Toronto Maple Leafs system. Han har vært utleid og spilt i AHL og ECHL i USA de siste årene.

– Vi prøver alltid å sjekke nye spillere med kjente referanser før vi signerer noen i Vålerenga. Vi tror Chartier vil bli en svært viktig spiller for oss når sesongen dras i gang i september, sier hovedtrener Espen «Shampo» Knutsen til Vålerengas hjemmeside.

Chartier skal være en offensiv og teknisk god back. For to sesonger siden var han lagkamerat med Morten Ask i Las Vegas Wranglers. I fjor produserte han 41 poeng på 62 kamper for Wranglers, og Ask mener han vil passe bra inn i den norske eliteserien.

– Vi trenger en offensiv, spillende back med gode tekniske ferdigheter, og vi håper Chartier er rett mann for oss, konkluderer Shampo. (ANB)

KANADISK TILVEKST: Espen Shampo Knutsen, VIF-trener, har forsterket laget med Christian Chartier.