<strong>FORLATER MESSI:</strong> Rafael Márquez med kapteinsbindet for Mexico under åttedelsfinalen i VM i Sør-Afrika, der meksikanerne ble slått ut av Barca-kollega Lionel Messi og hans Argentina. Nå drar Márquez til New York Red Bulls. Foto: Daniel Garcia, AFP/Scanpix
FORLATER MESSI: Rafael Márquez med kapteinsbindet for Mexico under åttedelsfinalen i VM i Sør-Afrika, der meksikanerne ble slått ut av Barca-kollega Lionel Messi og hans Argentina. Nå drar Márquez til New York Red Bulls. Foto: Daniel Garcia, AFP/Scanpix Vis mer

Ny Barca-spiller til Solérs Red Bulls

Rafael Márquez klar for New York.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||  Rafael Márquez (31) forlater Barcelona til fordel for Erik Solérs New York Red Bulls.

Det har ligget i kortene en stund, og i dag ble det endelig klart at Rafael Márquez blir New Yorks tredje, solide forsterkning foran MLS-sesongen.

Han ble løst fra sin kontrakt med spanjolene og slutter seg i likhet med veteranstjernene Juan Pablo Angel og Thierry Henry til klubben i «The big Apple».

- Han har vist at han er blant verdens beste spillere, både for landslag og for klubb. Vi er svært glade for at han valgte å komme hit, sa Dietmar Beiersdorfer, toppsjefen i Red Bulls.

- Jeg kunne ikke si nei til denne sjansen. Jeg skal gjøre mitt beste for at klubben skal vinne titler i årene som kommer, sa meksikaneren som fikk med seg sju sesonger for Barcelona.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer