Ny beskjed

Maren Lundby (28) til Dagbladet: - Jeg er fortsatt langt unna der jeg ønsker å være. Det går på det jeg har pratet om - vekta.

KJEMPER SEG TILBAKE: Maren Lundby. Foto: Geir Olsen / NTB
KJEMPER SEG TILBAKE: Maren Lundby. Foto: Geir Olsen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

MIDTSTUEN (Dagbladet): Maren Lundby forbereder starten på verdenscupen førstkommende helg. Både kvinnene og mennene hopper i Wisla i Polen. Så hvordan står det til, bare dager før det braker løs?

Lundby måtte stå over forrige sesong på grunn av vektutfordringer. I forrige uke annonserte hun at comebacket i verdenscupen vil finne sted i Wisla.

- Jeg føler at det går framover. Når jeg gjør de beste hoppene mine, kan det fly OK. Hvis jeg gjør feil, blir jeg litt hardere straffet enn tidligere, forteller 28-åringen, som kom på fjerdeplass i NM i helga.

Beskjeden er klar: Hun forventer ingen topplassering til helga.

- Målet med NM var å få konkurransetrening og gjennomføre gode hopp. Resultatet var ikke noe fokus. Jeg er fortsatt langt unna der jeg ønsker å være, så jeg må ha fokus på andre ting. Men jeg vet at det blir bra når alt er på plass.

- Hva er det som er langt unna?

- Det går på det jeg har pratet om - vekta. Jeg har fortsatt en del å gå på. Men jeg nærmer meg for hver uke som går. Jeg må være tålmodig og ta tida til hjelp. Jeg tenker kanskje at verdenscupen på Lillehammer i desember er da jeg kan forvente å kjempe litt mer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.