Ny bokse-seier for Hansvoll

Oslo-bokseren Thomas Hansvoll er fortsatt ubeseiret som profesjonell. Sent i går kveld vant han klart på poeng over amerikaneren Vince Durham. Kampen gikk i lett tungvekt over seks runder og det var Hansvolls 17. seier.

Ole «Lukkeøye» Klemetsen vant knepent over den samme bokseren for snart ett år siden i en kamp over åtte runder.

Det var meningen at Hansvoll skulle møtt Durham to ganger tidligere i år. Men i september ble kampen avlyst på grunn av en skade hos amerikaneren. En ny kamp var berammet for en uke siden, men da ble den flyttet i siste liten på grunn av rot hos promotor Mogens Palle.

VM-kamper

Under gårsdagens boksegalla i København var det også noen VM-kamper i noen av de mindre kjente forbundene. Hjemmebokseren Jesper David Jensen erobret IBC-tittelen i fluevekt etter å ha slått sørafrikaneren Mzukisi Marali knock out i 1. runde. Svensken Fredrik Alvarez kan også kalle seg verdensmester. Han slo brasilianeren Luciano Torres knock out i slutten av den 2. runden og tok WBF-tittelen i super mellomvekt.

I tungvekt forsvarte hjemmefavoritten Brian Nielsen IBO-tittelen mot Donald Steele. Amerikaneren hadde fått nok etter snaue to runders boksing.

Mogens Palle har etter fredagens stevne sju boksere som kan kalle seg verdensmester sin stall.

(NTB)