Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ny Carew-sak i retten

Jean Tigana må svare for seg.

Tidligere Fulham-manager Jean Tigana slåss nå mot klubben i retten. Nå er det fullt fokus mot Tiganas innsatser på overgangsmarkedet, der John Carews bebudede overgang er i fokus.

Fulham har gått til sak mot Tigana ettersom de mener at han lurte klubben til å bruke hele 7 millioner pund (drøyt 80 millioner kroner) unødvendig på overgangsmarkedet. Samtidig har Tigana gått til motsøksmål der han anklager klubben for å holde tilbake aksjer for 2,1 millioner pund i klubben som han mener å ha retten til, skriver avisen Evening Standard.

Mandag sto Tiganas aktiviteter på overgangsmarkedet i sentrum i britisk rett. Det blir stilt spørsmål over hvorfor Tigana hentet inn Steve Marlet for ufattelige 11,5 millioner pund (ca. 140 millioner kroner). Spissen ble en gedigen flopp på Craven Cottage.

- Marlet var billig

Fulham har også undret over kjøpet av Edwin van der Sar for 7 millioner pund og hva som skjedde da John Carews overgang fra Valencia kollapset.

- Dersom vi ikke hadde hatt Marlet ville vi rykket ned den sesongen, han scoret mange mål. Jeg mener han var et billig kjøp. Alle snakker om Marlet, Marlet, Marlet. Ingen snakker om Louis Saha eller hva jeg bygde opp, raste Tigana.

John Arne Riise var for øvrig også svært nær en overgang til Fulham i sin tid, men valgte Gérard Houlliers Liverpool. Houllier er med i retten hvor han følger sin gamle venn Tigana.

(®NTB)

I RETTEN: Jean Tigana må svare for seg.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media